Jordgubbar är den nya solen

Hej. Nu har vi fixat **** till M. Jag och Lovisa kom hem till mig för inte så jätte länge sen, så nu sitter vi två vi varsin dator och nördar oss. Vi väntar på att mamma ska komma hem med grädde till våra jordgubbar. Ska bli så jävla gott med jordgubbar, grädde och socker, mums. Till det ska jag också äta ananas, det är också supergott men det är jordgubbar som gäller nu på sommaren.

Efter vi ätit ska vi vidare till Täby C för att äta middag på donken, vi kompleterar de nyttiga jordgubbarna och ananasen med donken så det blir relativt nyttigt. Hehe, men mamma bad mig att köpa ett glas till brorsan på från donken och då gör jag det. Ska även köpa med mat till M sen, så han har mat när han kommer hem från jobbe (avundsjuk) vill också ha jobb. Nej nu ska jag försöka vara lite social med Lovisa, hon lyssnar på musik då är hon nästan omöjlig att snacka med.


Kommentarer
Postat av: julia

sv: förstår det, hehe ;)

2010-06-15 @ 20:13:27
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: SadieClark

There is the writing center that will meet all your needs and mail the order by due date when you make a decision to <a href="http://bestcustompapers.com/buy-research-papers.html">buy research papers</a> from it.

2012-08-15 @ 12:37:46
URL: http://bestcustompapers.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0